Galleri

Här ser du bilder från butiken. Bilderna är kopplade till vårat konto på Instagram @varuformedlingen.

73

Gillar ni retro så kan det vara en god idé att besöka oss idag 😉 Vi fyller på under dagen. Först till kvarn och pris i butik som vanligt. 🙂 Välkomna!

104

Ikväll var det svårt att slita sig från jobbet 😄 Det har kommit in så mycket roliga/fina grejer, både möbler och prylar, är så himla roligt att packa upp! Kan omöjligt fota allt, så kom till butiken och kolla! Undrar ni pris eller har andra frågor går det bra att ringa butiken under öppettiderna. Nu tar jag kväll och vi ses imorgon kl 10-18. Välkomna!

112

Välkomna denna vecka onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15! Tack till alla er som lämnade in saker till försäljning under förra veckan och visat tålamod för våra nya rutiner. Vi kollar nu igenom det som lämnas direkt vilket tar lite längre tid vi inlämning. Vi tog emot över 50 kartonger med prylar och en hel del möbler. Totalt 12 kartonger bedömde vi som icke säljbart, skönt för oss att slippa hantera den mängden. Första veckan på 5 år som vi inte behövde åka till återvinningen med bilen full 🤷‍♀️ Det har kommit in så otroligt mycket fint, så nu finns det mycket för våra loppissugna kunder att fynda. 😄

63

Oj vilken rusch det har varit i tre dagar nu 😅 Så himla kul att ha öppnat igen! Väldigt intensiva dagar dock 😆 Imorgon lördag har vi öppet 10-15 och vi har fyllt på med massa nytt men inte hunnit fota. Kom förbi och kika istället 🙂 Hjärtligt välkomna!

116

Imorgon öppnar vi igen! 😄 Äntligen va!? Har hört rykten om att loppis-abstinensen är hög här i Knivsta! 😆 Välkomna 10-18! Ps. Vi har uppdaterat våra försäljningsvillkor. Finns att läsa på hemsidan, länk i profilen ☝️

50

Vi öppnar igen nästa onsdag 15/1. Just nu städar och röjer vi för fullt och plockar självklart upp nya grejer inför öppning. Välkomna nästa vecka!

77

Välkomna på besök hos oss idag. Vi har öppet 10-15. Hos oss kan ni handla allt ni behöver inför julhelgen - både klimatsmart och ekonomiskt! Idag är sista dagen vi har öppet för i år. Vi öppnar igen den 15:e januari.

46

Vi fyller på för fullt! Nu kom det in en #redahylla Öppet till 18 idag, imorgon lördag 10-15. Sista öppetdagarna för i år 😊

68

Lite julklappstips! Idag har vi öppet till 18 och imorgon lördag 10-15. Vi kör först till kvarn och undrar ni pris eller har andra frågor går det bra att ringa butiken under öppettiderna.

63

Blev två väldigt lugna extraöppettimmar ikväll 😁 det blev kanske lite väl spontant och i sista stund vi bestämde oss för att hålla kvällsöppet! Men tack ni som kom! 💕 Lugn kväll betyder att vi hann fylla på nyinkomna prylar också! Så det finns en hel del att fynda imorgon 🤗 Sista vi bar upp innan vi gick hem blev det här slagbordet i furu. Praktiskt om ni blir många på julfirandet och smidigt att ställa undan sedan. Enda jag kom ihåg att fota 🤭 Nu tar jag kväll, blev sent idag. Välkomna att besöka butiken imorgon fredag 10-18 och lördag 10-15! Sista dagarna vi har öppet i år.

68

Extraöppet till kl 20 ikväll! Så att ni hinner hit i lugn och ro efter jobbet 😁 Öppet hos alla tre butiker i ladan @mitthjerteab @frularssonsdiversehandel Välkomna till oss på Centralvägen 7 för lite julklappsshopping! Vi har fyllt på en hel del under dagen.

51

Imorgon kommer vi i ladan ha förlängd öppettid till kl 20! Bra va!? 😉 Ett tillfälle för er som har svårt att hinna med att besöka oss under våra ordinarie öppettider 🕗 Här finns något för alla! Bästa sättet att fynda är att besöka butiken, det är bara en bråkdel som vi hinner lägga ut på bild! Välkomna imorgon torsdag 10-20! 🤗 Som vanligt kör vi först till kvarn och pris i butik.

75

Fått så mycket frågor om LasseMaja-böckerna men tyvärr är alla sålda nu! Men vi har många fler fina barnböcker, välkomna till butiken och kika! Vi fyller på nytt i butiken hela tiden, har ni inte allt inför julhelgens firande så finns det mesta att hitta hos oss. Sista öppetdagen i år är på lördag. 😊

34

Sneak peek på nyinkommet... Sista veckan vi har öppet för i år. Välkomna att besöka oss. Öppettider hittar ni i profilen 👆

79

Välkomna imorgon onsdag 10-18! Mycket nytt påfyllt. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.