Galleri

Här ser du bilder från butiken. Bilderna är kopplade till vårat konto på Instagram @varuformedlingen.

156

Perfekt utflyktsväder idag! Vi håller öppet 10-15, Inger står och säljer plantor utanför Fru Larssons Diversehandel, Särsta Wärdshus har Trädgårdscafé och varför inte avrunda dagen med en härlig middag på Grekens Taverna och Bar!? En bättre dag i Knivsta med andra ord! 😄

136

Vi har öppet imorgon lördag 10-15! Har hunnit fylla på mycket under dagen 🙂 Ring om ni har några frågor eller kom in. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

93

Nyinkomna rottingmöbler 😍 Ring butiken under öppettiderna om ni har några frågor eller kom in. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt. Välkomna!

82

Välkomna idag onsdag 10-18! Torsdag Kristi himmelsfärd håller vi STÄNGT och sen öppet som vanligt fredag och lördag 🙂 Ring vid frågor. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

97

Nu är dom här....... småvaserna alltså 😄 Välkommen att hitta din nya favorit. Öppet imorgon onsdag 10-18!

152

Två vackra skåp med olika uttryck. Har stått på mitt lager sen förra veckan men nu har jag äntligen haft tid och möjlighet (bärhjälp) att hissa upp dom 😁 Se sista bilderna på traversen som jobbar 😅 Här är en av anledningarna till att vi inte vill att ni blockerar porten till lagret!! Öppet denna vecka onsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Torsdag Kristi himmelsfärd STÄNGT!

68

Välkomna till oss idag! Vi har öppet som vanligt 10-15. Vi har massor av nya möbler och prylar till försäljning. Pris i butik och först till kvarn. Har ni några frågor är ni välkomna att ringa till butiken under våra öppettider.

56

Välkomna idag 10-18!

100

Gulligaste bebiskorgen som kom in igår 😍 Idag har vi öppet 10-18 och vi fyller på för fullt under dagen 🙂 Välkomna! Ring under öppettiderna om ni har några frågor eller kom in. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

128

Ordentligt påfyllt med möbler efter att ha fått in 5 släp sen i lördags 🤪 Lite tjockt på vissa ställen på möbelavdelningen, t.ex så finns det över 120 stolar inne just nu! 😲 Ring under öppettiderna om ni har några frågor eller kom in. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt. Tumstock finns att låna i butiken. Öppettider i profilen ☝️ Hjärtligt välkomna!

100

Välkomna till oss idag. Vi har öppet 10-15! Som vanligt kör vi först till kvarn och pris i butik. Om ni har några frågor är ni välkomna att ringa oss under våra öppettider.

92

Öppet till 18 idag och vi har hunnit plocka fram en hel del under dagen 🙂 Ring vid frågor, vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

110

Bilder jag skulle lagt ut imorse men hann inte 😅 kommer nu istället 😊 Öppet som vanligt hos oss, tider hittar ni enkelt i profilen. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

19

TREVLIG HELG! Ses nästa onsdag!

87

Välkomna idag 10-18! Resten av veckan håller vi stängt. Öppnar åter onsdag 6/5. Ring under öppettiderna om ni har några frågor. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.