Galleri

Här ser du bilder från butiken. Bilderna är kopplade till vårat konto på Instagram @varuformedlingen.

17

Rotting 😍 Finns lite att välja på för dig som gillar att inreda hållbart ♻️ Imorgon öppnar vi igen efter semestern, just nu förbereder vi för fullt! Massor av prylar och möbler skall ställas iordning 😄 Vi kör pris i butik och först till kvarn som vanligt. Öppet onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Välkomna!

69

Får väldigt mycket frågor om pris och mått på olika saker. Har tyvärr ingen möjlighet att kolla/mäta/fota mer/svara. Har 600 kvm butik att ställa iordning tills imorgon 😅 Hoppas ni förstår. Pris hittar ni i butik och tumstock finns att låna! 💖 Vi kör först till kvarn, så ingen möjlighet att "paxa" saker via Instagram/Facebook. Kom till butiken - bästa sättet att fynda och det finns mängder med bra och roliga saker som vi inte hinner lägga ut bild på. Ses imorgon, öppet 10-18!

119

På onsdag öppnar vi igen! 😄 Kom och fynda, mycket nytt i butiken! Öppet onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Välkomna!

55

Önskar er alla en trevlig sommar! 🌞

45

SISTA ÖPPETDAGEN INNAN 6 VECKORS SOMMARSTÄNGT! Jobbar på in i det sista med att fylla på nyinkomna saker och möbler! 😀 Välkomna idag, vi har öppet till 15.00.

50

Öppet till 18 idag fredag och 10-15 imorgon lördag. SISTA DAGARNA INNAN 6 VECKOR SOMMARSTÄNGNING. Välkomna!

66

Packar upp och fyller på nytt hela tiden! Öppet till 18 idag, välkomna!

56

Tusen tack för alla gratulationer! Och min önskan slog in - supermånga trevliga kunder igår! 🤗❤❤ Har även hunnit fyllt på mycket under dagen. Allt på bilderna nyinkommet! Plus massor av annat. Välkomna åter torsdag 10-18! SISTA VECKAN INNAN VI SOMMARSTÄNGER I 6 VECKOR!

159

Idag är ingen vanlig dag - det är nämligen SISTA ONSDAGSÖPPET innan 6 veckors sommaruppehåll OCH även min födelsedag! ☺ Högst på önskelistan står många glada och fyndsugna kunder! Välkomna idag 10-18!

54

Välkomna imorgon onsdag! Sista veckan vi har öppet innan sommarstängning! Öppnar åter 21:a augusti.

63

Sista veckan vi har öppet innan 6 veckor sommarstängning. Så passa på att besöka oss! Vi har öppet onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Fyller på nya prylar varje dag. Välkomna!

58

Välkomna på ett loppisbesök idag. Vi har öppet fram till 15. Som vanligt är det först till kvarn i butik. Har ni några frågor eller funderingar, ring till oss under våra öppettider eller kom förbi oss i butiken.

51

Tack för idag! Välkomna åter imorgon fredag 10-18. Ni vet väl att vi fyller på med nya saker hela tiden? Alltid fyndchans oavsett vilken tid på dagen ni väljer att besöka oss! 😀 Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt. Har ni frågor till oss så ring under öppettiderna eller kom in.

63

Välkomna idag 10-18!

52

Det ser ut att bli riktigt bra loppisväder imorgon! 😁💦🌦 Vi har massa skoj till sommarlovslediga barn (och vuxna!) Påfyllt med pussel, spel, barnböcker, dvd-filmer och roliga leksaker! Välkomna att fynda hos oss! Öppet onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15! Vi kör först till kvarn och pris i butik.