Galleri

Här ser du bilder från butiken. Bilderna är kopplade till vårat konto på Instagram @varuformedlingen.

73

Lite av det vi har sålt senaste veckan 😍 Så fantastiskt fina prylar och möbler vi får förmedla 💛 TACK för den här veckan! Nästa vecka har vi endast öppet på onsdagen, påskhelgen kommer vi ha stängt. 🐣

72

Välkomna idag 10-15! Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt.

32

I påsk kommer vi ha stängt. Bara öppet på onsdag nästa vecka. Men imorgon lördag har vi öppet som vanligt 10-15! Välkomna!

69

Mycket nyinkommet, fyller på hela tiden 😄 Öppet till 18 idag och imorgon lördag 10-15. Pris i butik och först till kvarn gäller. Ring vid frågor.

95

Nyinkommen rottinggrupp. 😍 Först till kvarn och pris i butik som vanligt. Ring vid frågor. Öppet som vanligt idag fredag 10-18 och lördag 10-15. Nästa vecka kommer vi endast ha öppet på onsdagen, stängt över påsk.

104

Vilken pangstart på april! Tack! 😊 Många saker och möbler som har fått nya ägare idag, och vi har fyllt på mycket under dagen. Allt på bilderna finns och vi kör först till kvarn. Ring under öppettiderna om ni har några frågor eller kom in. 🙂

113

🌼 Ring vid frågor, vi kör först till kvarn! 🌼 Öppet som vanligt denna vecka dvs onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Välkomna!

105

Tack för idag! Stundtals väldigt många kunder i butiken. Härligt att se att ni visar varandra hänsyn och inte trängs eller bildar kö till kassan 💛 Vi har ju ganska rymligt hos oss med 600 kvm butiksyta. 😁 Nästa vecka har vi öppet som vanligt! Dvs onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Kommer fylla på mycket roligt till dess! 😉 Välkomna!

74

Vi har öppet 10-15 idag! Ring vid frågor, vi kör först till kvarn och pris i butik. Välkomna!

91

Det har varit en intensiv vecka med mycket inlämning! 😄 Vi har öppet 10-18 idag fredag och 10-15 imorgon lördag. Vi kör först till kvarn och pris i butik som vanligt. Välkomna!

82

Telefonhylla, skinnportföljer, träningsredskap, Jenny Nyström-äggkoppar, första hjälpen-väggskåp och Iittala-tallrikar.... bara lite av det som vi fyllt på med idag. En härlig blandning! 😊 Först till kvarn och pris i butik som vanligt. Ring om ni har några frågor!

73

Vi har öppet som vanligt idag 10-18 och imorgon lördag 10-15! Lugna dagar i butiken nu, så vi har hunnit med att fylla på väldigt mycket. Välkomna!

86

Riktigt läcker möbelgrupp i bambu 😍 Vippbara ryggstöd och snygga detaljer. Säljes ihop. Ring för pris eller kom in. Vi kör först till kvarn som vanligt. 🙂 Onsdag 10-18.

78

Välkomna imorgon onsdag 10-18! Påsken är nu framplockad och vi har fyllt på massor av annat också! 😄

190

Vi planerar att ha öppet som vanligt denna vecka! Eftersom vi känner oss friska och krya så ser vi ingen anledning att stänga i dagsläget. Hjärtligt välkomna hit, men stanna hemma om du känner dig krasslig 🧏‍♀️